Soomaas eldsjäl och stockbåtsbyggare AIVAR ruukel. och jag.

ESTLANDS FANTASTISKA VÅTMARKER – och så en flygekorre

Många svenskar har gjort en tripp till Tallinn, men helt missat landets fantastiska natur. Nu har mitt första reportage från en resa nyligen blivit publicerat. Detta i Magasinet 365. Mer är på gång! Klipper just nu även ett coolt filmat material! Håller på att fördjupa mig i Premiere Pro och bara älskar det!!!


Reportaget i 365 fokuserar på Estlands våtmarker och deras betydelse. Där möter jag bland annat en riktig eldsjäl i Nationalparken Soomaa – Aivar Ruukel. Han är också en av få som fortfarande  bygger stockbåtar (ett kulturarv skyddat av Unesco).

På gång är också en ett annat reportage om de fem brunbjörnar jag såg, om det oväntade mötet med en flygekorre, om boende i en glaskub vid havet och så lite rabarberskumpa på det. 


Här är länken till reportaget i 365:
ESTLANDS NATUR/VÅTMARKER – MAGASINET 365   

Vill du läsa mitt förra reportage i magasinet, om Kamtjatkas brunbjörnar? Gör det här:
KAMTJATKAS BRUNBJÖRNAS – MAGASINET 365

I bloggen kan du också hitta en massa spännande från: Altaibergen (Mongoliet och Ryssland), Kamtjatka (Ryssland), Lettland och Stockholms skärgård tex. Jag skriver också om kriget i Ukraina, då många jag känner har drabbats hårt av detta fruktansvärda krig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå